Συνέντευξη / Δημήτρης Σίμος #saved_by_a_book: «Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία!»

Who is who: Ο Δημήτρης Σίμος γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1987. Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του στον τομέα των χρηματοοικονομικών το 2014, αποφασίζοντας παράλληλα να υπηρετήσει την αστυνομική λογοτεχνία.

Το συγγραφικό του ντεμπούτο ήταν «Τα βατράχια», το μυθιστόρημα για το οποίο τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο του πανελλήνιου διαγωνισμού μυθιστορήματος Ασημένια Σελίδα. Ακολούθησαν τα best sellers «Τυφλά ψάρια» το 2018 και τα «Τοξικά μάτια» το 2019, όλα από τις εκδόσεις Bell. Τα τρία αυτά βιβλία αποτελούν την περιώνυμη σειρά Σκοτεινά Νερά, τις πολύ αγαπητές ιστορίες του αστυνόμου Καπετάνου. Όπως μας αποκάλυψε, το 4ο μέρος μέρος της σειράς θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα από τις εκδόσεις Μεταίχμιο!

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε ένα αξιοσημείωτο συλλογικό αστυνομικό μυθιστόρημα, την «Αποκάλυψη» από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Σε λίγες ημέρες εκδίδεται, επίσης από το Μεταίχμιο, το επόμενο βιβλίο του με τίτλο «Σώσε με». Με αυτή την αφορμή, και καθώς είναι ο εμπνευστής του hashtag #saved_by_a_book μιλήσαμε μαζί του!

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: